Tam gdzie jest cennik tam jest adres. I najlepiej napisz pw do DGW. To spokojnie się umowisz
(bardzo)Dobry Grześ Wa-wa
Zwiń
X
-
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
-
-
Shadoon,
Ożarów Mazowiecki ul. Poznańska 237kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Witam
ja tez dzisiaj dotarlem do Grzesia, dwoma octami, jedna 1.2TSI DSG, druga 1.8TSI DSG.
W pierwszej do wymiany byl tylko olej i filtr oleju, stad czas operacji to 30min.
W drugiej za to odbyl sie kompletny przeglad po 50tys km. Ogolnie - potwierdzam WSZYSTKO, co mowi sie o warsztacie Grzesia - solidnie, uczciwie, terminowo i bardzo, ale to bardzo dokladnie
Ceny IMO bardzo OK, biorac pod uwage wklad pracy i wiedze Grzeska
polecam !--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
W teresie wymienione prawe łożysko, zmieniony olej.
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblia, Koranem, Tora i komiksami. Gorąco polecam!! :diabelski_usmiechBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikW teresie wymienione prawe łożysko, zmieniony olej.
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo,:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez demmsiKonkluzja DGW na temat kierowcy/auta: "Mocniej używaj gazu i mocniej hamuj"O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
pochwalę też DGW mocno
miałem dobrą chwilkę w rękach auto warszawskie serwisowane przez Grześka
zajrzałem tu i ówdzie i chciałbym aby moje auto było tak zrobione i przesmarowane
za swoje muszę się wziąć :wink:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolpochwalę też DGW mocno
miałem dobrą chwilkę w rękach auto warszawskie serwisowane przez Grześka
zajrzałem tu i ówdzie i chciałbym aby moje auto było tak zrobione i przesmarowane:kciukgora
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Nie polecam warsztatu Grześka, osobą które lubią jak auto im: ściąga i nie prowadzi się pewnie. Nie znosi dokładności u mechanika i źle się czuje w sytuacji jak wszystko jest tak jak być powinno - zdecydowanie odradzam wizytę u DGW !!
Na potwierdzenie, jeżeli padnie wam wtrysk a nie chcecie aby naprawa odbyła się w parę godzin, omijajcie Ożarów z daleka.
:wink:
Co niektórzy zarzuca mi plagiat :lol: ale.... nie mogłem się powstrzymać od takiej formy :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
heh, a ja myślałem, że koleś mnie już niczym nie zaskoczy... a jednak :lol:
pojawiły się u mnie poważne problemy z overboostem, ale takie NAPRAWDĘ POWAŻNE, zero ograniczenia i praktycznie ciągłe przeładowanie na każdym biegu i w pełnym zakresie obrotów :lol:
w sumie niezbyt wesołe
najpierw padło na ten zasrany zespół zaworów czy jak on się tam nazywa... nie, to nie to, wtedy pomyślałem, chociaż niełatwo było na to wpaść, że może w czasie ostatnich moich oszczędnościowych PSJotów jednak zapiekłem kierownice... BINGO! 8)
no i co, syf, zapieczone konkretnie, więc nie wiem co się w tej sytuacji robi, jakieś czyszczenie, słyszałem o propozycjach regeneracji, generalnie niezbyt fajne wizje, zwłaszcza jak się nie chce wydawać kasy :lol:
no ale Miszczunio się zasępił, przestał odpowiadać na pytania, zlogował sukę, pomajdrował, znowu zlogował, pokręcił, zlogował.... trochę to było nudne, ale suszarka po tych regulacjach pompuje jak N O W A, jak po montażu i świeżym strojeniu
no nie wiem, ani śladu zapieczonych kierownic :shock:
nie wiem czy to jest bardzo czy cholernie trudne, ale ten koleś wie co robi, jeszcze raz dzięki Grzesiek również tą drogą, naprawdę doceniam
swoją drogą naprawdę nie wiem jak to zrobiłem, ostatnio miałem tak w Złotej, ale to wtedy stałem w niemiłosiernych korkach, teraz, nie wiem, może chciałem coś przyoszczędzić... niestety to się w VNT nie udaje, kolejny dowód :lol:
wnioski są takie, żeby jednak być wyposażonym w jakiś wskaźnik doładowania, naprawdę warto.
wielkie dzięki jeszcze raz :!: :bow :serce
(w skrócie: nie polecam dziada!)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaswoją drogą naprawdę nie wiem jak to zrobiłem,
Kolejny szacun dla Grześka
P.S. Że termin miał tak od razu :POII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
A ja tam wcale nie rozumiem tych zachwytów. W grudniu ubiegłego roku przyjechałem do tego warsztatu po raz pierwszy. Z miejsca usłyszałem diagnozę - panewki, szklanki, tuleje w zawieszeniu, turbo źle dmucha itd. Myślę sobie - jak nic naciągacz i zwolennik napraw za naprawą, a najlepiej to wymieniać co popadnie. Za każdym razem wstawiam auto jeżdżące i odbieram jeżdżące. Nic się nie zmienia. Pali ile palił, przyspiesza jak przyspieszał, hamuje jak hamował. Więc ja się pytam - gdzie te cuda, o których tyle piszecie?
No dobra, już bez jaj bo sobie nagrabię i zdjęcie moje Doktor G. wywiesi w galerii sław :wink:
Jedyne co mi się teraz ciśnie na palce to...dziękuję, bardzo dziękuję.
Właśnie odebrałem autko po wymianie szklanek, wałka, panewek oraz dodatkowo płynu hamulcowego. Teraz chodzi pięknie i mam wrażenie, że koników mu przybyło.
Wcześniej, jeśli chodzi o większe prace, było robione sprzęgło oraz panewki na korbie. Dzięki tym zabiegom mogę wreszcie w pełni rozkoszować się jazdą.
Podczas wymiany sprzęgła miałem wielką przyjemność obserwować DGW przy pracy związanej z wymianą hamulców tylnych. Większość "mechaników" zdejmuje tarcze, coś tam czyści druciakiem i zakłada nowy komplet. W Grzesia przypadku było to takie czyszczenie druciakiem, ale na wiertarce, że zaciski wyglądały jak nowe. Później wszystko zabezpieczone, wysmarowane i 5 razy sprawdzone przed montażem.
A hasło reklamowe nieistniejącej już sieci komórkowej już zawsze powinno brzmieć:
TAK TO TYLKO U GRZESIA !!!
Dziękuję za uwagęO czarnulę dba Robekcool http://www.k-mot.pl/page7.php
Graty i płyny ustrojowe zapewnia Kondzio http://www.oilspa.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodamoże w czasie ostatnich moich oszczędnościowych PSJotów jednak zapiekłem kierownice->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hakiboxnavigator,
teraz to ja się zagubiłem. Ty to na poważnie odebrałeś ?
Zamieszczone przez demmsicoś Ty... navigator jest tam co drugi dzień>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Nie bacząc na zapiski co niektórych kolegów zajechałem do DGW z niedomagającą lekko O2.
Co prawda próbowano zamknąć mnie w kajutce przy wejściu - ale się nie dałem :lol: i patrzyłem im na ręce. :?:
Po wizycie zrobiło się jakoś nudno - brak skrzypień, płynu nie trzeba dolewać.
Tak na poważnie POLECAM !!!!! i dziękuję.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grzegorz56Nie bacząc na zapiski co niektórych kolegów zajechałem do DGW z niedomagającą lekko O2.
Co prawda próbowano zamknąć mnie w kajutce przy wejściu - ale się nie dałem :lol: i patrzyłem im na ręce. :?:
Po wizycie zrobiło się jakoś nudno - brak skrzypień, płynu nie trzeba dolewać.
Tak na poważnie POLECAM !!!!! i dziękuję.pacz pan
pozwolisz jednak, że przetłumaczę Twą opinię na bardziej zrozumiałą..... :szeroki_usmiech
Pozostając w dysproporcji z nabytym w przeciągu trwającego skądinąd żywota doświadczeniem zwanym potocznie mądrością i przedkładając podejście romantyczne nad zdroworozsądkowe, pomimo współdzielonych opinii nt. rzeczonego przybytku - uzurpującego sobie miano do bycia warsztatem - postanowiłem odstawić swojego ledwo zipiącego sztrucla do celów reanimacyjnych.
Włodarze gumna z wrodzoną gracją i empatią oraz w powołaniu na wielopokoleniową już mądrość ludową, odnoszącą się do silnej korelacji między wzrokiem a żalem, w słownictwie o nienachalnej sublimacji wyartykułowali, przy dość ekspresyjnym wykorzystaniu części kończyn górnych, miejsce oczekiwania na efekty podejmowanych przezeń działań.
Niemniej, biorąc na siebie brzemię grzesznika zaniedbania czy tez myślą po raz wtóry, postanowiłem osobiście doświadczyć (hipo)tezy, że co z oczu to z serca, pilnując niejako masy (upadłego już) majątku.
Mając to szczęście i luksus wykorzystania, co do opisu wizyty, formy dokonanej nasunęła się jakkolwiek nieporywająca refleksja o słuszności mądrości pokoleniowej nad zryw romantyczny oddalając laur przełomowego kontestatora w obszary bliższe niżli dalsze krańca wszechświata, że o skuteczności artresanu i kropelki jako panaceum nie wspomnę.
Kończąc, potencjalnych rewolucjonistów, namawiam – z całą mocą – do śmiałych wyzwań, sam natomiast szczerze już dziękuję.
:helm :helm :helm>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
Komentarz